Äta Dessa Livsmedel för att Förbättra Dina Erektioner.

Varje människa vill vara en hankatt i sac, men det är inte alltid lätt att uppnå.

Äta Dessa Livsmedel för att Förbättra Dina Erektioner.

Om du är orolig över din sexuella prestation (och vem är inte?) det finns specifika livsmedel som du bör äta. Det är rätt, vetenskapen har bevisat att det finns faktiskt vissa livsmedel som kan hjälpa män att få starkare erektioner. Vad är dessa super livsmedel? Läs vidare för att se vad du ska fylla din tallrik med.

Harvard och University of East Anglia har genomfört en studie över en 30-årig period av tid på att söka efter erektion-byggnaden livsmedel. Vad såg de? Män som åt följande livsmedel var 21% mindre risk att drabbas av erektil dysfunktion:

  • Citrusfrukter som apelsiner och ananas
  • Bär som jordgubbar och blåbär
  • Äpplen
  • Päron

Utöver dessa frukter studien visar också att ha en regelbunden glas rött vin kan ge dina erektioner ett uppsving. Hur många apelsiner och bär behöver du äta för att se en skillnad i din manlighet? Studien tyder på att lägga till bara ett par portioner i veckan. Bananer kan hjälpa ditt sexliv också. Separata studier har också visat bananer kan hjälpa män att nå en ny nivå i säng. Vad är så speciellt med bananer? De har kalium, vilket är bra för ditt hjärta och får ditt blod att flytta till alla delar av kroppen – inklusive din penis. Sensmoralen i den här historien är att äta mer frukt. Flera studier har visat att sexuella makt av frukt. Prova att lägga en del av frukter till en måltid varje dag för att förbättra ditt sexliv.

Om du redan itu med erektil dysfunktion, äta frukt kommer förmodligen inte att spara ditt sexliv. Samtidigt som det är ett steg mot en hälsosam diet, bör du se din läkare för en mer permanent lösning som en ED läkemedel som Cialis.